Project Pegasus

Article Index

Proposed Ground Floor 

All students and visitors to the Education and Training Centre, Bench Apartments and the Library will enter through the main Treasury entrance.

Visitors will be greeted by a receptionist, who will then direct them either to the upper floors or to the adjacent Treasury offices.

Ample lift lobbies have been included at each level to provide space for waiting.

Toilets, shower rooms and cloakroom facilities throughout the ground floor will be enhanced. The Committee Room will be converted to provide an office for the Treasurer and a cloakroom for visitors to the first floor Bench Apartments. 

The Inn’s own offices will also be refurbished and adapted to improve functionality and flexibility. The existing reception desk will be removed and partitions within the main office area will be stripped out to improve efficiency.

Proposed Ground Floor Display
Click image to enlarge